08:00-18:00   |   info@fidandeposu.com
900 TL ve Üzeri siparişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ
BİLGİ ALMAK İÇİN; +90 232 700 22 00
Siparişleriniz İçin Meyve Fidanları Hakkında Bilgi İçin Süs Bitkileri Hakkında Bilgi İçin
:1 :2 :3
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
Fidan Bağlama Makinesi
13.09.2018

Fidan Bağlama Makinesi

Fidancılık işleri ile meşgul olanlara yardımcı olacak bu eşsiz teknoloji, pek çok çiftçiye ve bu işi hobi olarak yapanlara destek sağlamak için geliyor. Üstelik bu fidan bağlama makinesi ile sadece fidanların bağlanması da zorunlu değil, bir arada tutulması istenen her türlü fidan benzeri nesne bu şekilde bağlanabiliyor. İşte çok sayıda fidan da bu şekilde bir araya getirilerek sabitlenebiliyor ve kaybolmaları, zarar görmeleri ya da buna benzer olumsuz durumlar büyük oranda ortadan kalkmış oluyor.

bitki baglama makinesi fiyatlari

Fidanların Gelişmesi İçin Önemli

Bu makine aynı zamanda fidanların gelişimi için de son derece önemli. Fidan bağlama makinesi, toprakta henüz tam olarak tutunamamış olan fidanları sırıklara rahatça bağlamaya imkân tanıyor. Aynı zamanda bu eşsiz kolaylık sayesinde ip ve benzeri uğraştırıcı angaryalar ile meşgul olma zorunluluğu da bertaraf ediliyor. Son derece derli toplu ve başarılı bir fidan yetiştiriciliği için tek doğru adres fidandeposu.com olmalı. Aynı zamanda mağazamızda fidan bağlama makinesi yanında benzeri makinelere yönelik aksesuar ve yedek ürünler de son derece makul fiyatlar üzerinden satışa sunuluyor.

Bitki Bağlama Makinesi Özellikleri

fidan baglama makinesi satis

Bu makine için standart bir ölçü söz konusu değil. Belirli bir kalınlığa kadar her türlü fidanı bir arada tutmak için yeterli donanıma sahip ve bu ayarlamayı da otomatik olarak yapıyor. Aynı zamanda yapılması gereken iş tamamlandıktan sonra da bu bağlanan materyallerin çözülmesi de oldukça kolay. Şimdi fidandeposu.com mağazamızdan sahip olabilirsiniz.

 

Blog Son Eklenenler
FARKLI TOPRAK TÜRLERİNİ ANLAMAK
Bütün topraklar eşit olarak yaratılmamıştır. Tıpkı insanlar ve bitkiler gibi topraklar da onları farklı yapan özelliklere sahiptir. Hangi tür toprağa sahip olduğunuzu bilmek onun verimliliğini ve eksikliklerini belirlemenize yardımcı olur. Toprak birçok elementten meydana gelse de toprağınızın türünü bilmek ona göre bitki yetiştirme seçmenizi sağlayacaktır.
HİNT İNCİRİ
Hint inciri kaktüsgiller   familyasında  sınıflanan  Opuntia   cinsinin tipik bir türüdür. Türkçede bu kaktüs türü için frenk inciri, frenk yemişi, dikenli incir ya da halk ağzında kaynanadili adları kullanılmaktadır.
SICAKLIĞIN BİTKİ GELİŞİMİNE ETKİSİ
Her bitkinin istediği bir sıcaklık değeri vardır.
Meyve fidanları kaç yaşında meyve verir?
Yeni dikilen meyve fidanının ne zaman meyve vereceği en çok merak edilen sorudur.
TRABZON HURMASI
Anavatanı Çin olan Trabzon hurması Japonya’ya getirilerek üretime başlanmış. Türkiye de ilk üretim tarihi bilinmemekle beraber uzun yıllardan beri yetiştiriciliği yapılmaktadır. Ülkemizde trabzon hurması fidanlarının en fazla üretimi Akdeniz bölgesinde gerçekleştirilmektedir.Ayrıca Ege, Karadeniz ve Marmara bölgelerinde de yetiştiriciliği yapılmaktadır.
KORONEİKİ(BODUR) ZEYTİN AĞACININ ÖZELLİKLERİ
Koroneiki zeytin fidanı Yunanistan menşeli bir çeşittir. Girit zeytini de denilmektedir. Yunanistan da zeytin yetiştirme alanlarının %50-60 ını oluşturmaktadır. Bodurluğa yatkın bir çeşit olduğu  için ülkemizde sık dikim için tercih edilmektedir. Dikim mesafesi 3,5 x 1,5 ve 2 x 4 m olacak şekilde yapılabilmektedir. Koroneiki zeytin fidanı normal ağaçlar gibi büyüme gösterir, ancak budamaya elverişli olup budama yaptıkça da küsmeyen bir ağaç türü olduğu için bu ağaca bodur ağaçta denilmektedir.
AYVA
Ayva, gülgiller familyasından olup İran’ın kuzeyi, Türkmenistan ve Kafkasya menşeili bir meyve ağacıdır. Türkiye de meyve olarak çok sevilmektedir. Genellikle   meyve bahçesi kurulumunda çokça tercih edilen çeşitlerden biridir. Bahçe kurulumunda klasik anaca  aşılı fidanlar 5x5 ve 6x4  olarak bodur olanlar ise 4x2-4x1 ve 4x4-4x5  olarak dikimi yapılabilmektedir.
FRENK ÜZÜMÜ
Frenk üzümü 1-1,5 metreye kadar boylanabilen, kış aylarında yapraklarını döken çalı formlu bir bitkidir. Yaprak yapıları avuç içine benzer şekildedir. Bitki saçak kök yapısına sahip olduğu için kökler çok derinlere inmez.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.