08:00-18:00   |   info@fidandeposu.com
1500 TL ve Üzeri siparişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ
BİLGİ ALMAK İÇİN; +90 232 700 22 00
Siparişleriniz İçin Meyve Fidanları Hakkında Bilgi İçin Süs Bitkileri Hakkında Bilgi İçin
:1 :2 :3
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
Aşılı Meyve Fidanı Çeşitleri
01.04.2018

Aşılı Meyve Fidanı Çeşitleri

Son zamanlarda, tarım alanların çeşitli sebeplerle azalmasıyla meyve fiyatları artışa geçmiştir. Bunun yanında, organik meyve yetiştiriciliği konusuna ilgi gösteren kişiler, aşılı meyve fidanı satın alarak kendi meyvelerini kendileri yetiştirmeye başlamıştır. Her ne şartta olursa olsun yılın 12 ayı yetiştirilebilen aşılı meyve fidanı çeşitleri giderek artış göstermekte ve alıcıların hizmetine sunulmaktadır. Fidandeposu.com ailesi olarak meyve vermesini garanti ettiğimiz aşılı meyve fidanı çeşitleri sitemizde sizin ziyaret etmenizi beklemektedir.

Aşılı Meyve Fidanı Nedir?

Aşılı meyve fidanı çeşitleri, Tarım Bakanlığı tarafından tüm kontrolleri yapılmış, sertifikalandırılmış ve meyve vermesine yardımcı olacak maddeler kullanılarak aşılanmış fidanlardır. Ayrıca bazı fidanlara farklı aşılama teknikleri kullanılmaktadır. Saksıya, bahçeye ya da verimli bir toprağa ekildiğinde sadece sulama yapılarak, fidanın kolayca meyve vermesi sağlanabilmektedir.

Aşılı Fidan Çeşitlerimiz

Aşılı meyve fidanı çeşitleri, elma, erik, armut, mürdüm eriği, şeftali, nektarin, ıhlamur, kayısı, kiraz, asma, badem, dikensiz böğürtlen, ceviz, dut, yediveren, incir, kızılcık, fındık, hurma, kestane, mandalina, portakal, limon, hünnap, greyfurt, kuşburnu, kivi, muşmula, yenidünya, nar, vişne, gojiberry, çilek, çitlembik ve yaban mersini şeklindedir. Ayrıca, saydığımız meyve çeşitlerin de kendi aralarında çeşitleri Fidandeposu.com'da yer almaktadır.

Aşılı Meyve Fidanı Teslimatı

Fidandeposu.com sitemizde, kaliteli, hızlı büyüyen ve kolayca meyve veren fidanlarımızın teslimatı oldukça özenli gerçekleştirilmektedir. Fidanlarımızın gönderimi kökleri topraklı ve hava alan poşetlerle korunmalı olarak yapılmaktadır.

Blog Son Eklenenler
MUŞMULA FİDANI
Oldukça yararlı bir meyve olarak bilinen muşmula ağacının latince ismi Mespilus germanica olarak bilinmektedir. Gülgiller ailesine ait olan muşmula ağacına halk arasında döngel, tözgel ve beşbıyıkta denilmektedir.
KIŞLIK YAĞ
Kışlık yağlar, özellikle meyve ağaçları, üzüm bağları ve diğer tarım ürünleri için oldukça faydalı bir mücadele yöntemidir. Kışlık yağ olarak geçen mineral yağlar hastalıkların önlenmesi, bitkilerin kışa dayanıklı hale gelmesi ve en önemlisi zararlılarla mücadelede büyük rol oynar. Bu yağlar, ağaçların kabuklarına ince bir koruyucu tabaka şeklinde kaplar. 
BORDO BULAMACI
Karışık hobi bahçelerinde veya kapama meyve bahçelerinde fidanlarınızın değişen hava koşullarının sebeb olabileceği hastalıklardan koruma adına koruyucu ilaçlamalara başvurabilirsiniz. Koruyucu ilaçların başında da bordo bulamacı gelmektedir.
MEYVE AĞACI BUDAMANIN ÖNEMİ
Meyve ağaçlarının kısa zamanda ürün vermesini sağlamak ve onları uzun süre verim çağında tutmak amacıyla budama yapılmaktadır.
FARKLI TOPRAK TÜRLERİNİ ANLAMAK
Bütün topraklar eşit olarak yaratılmamıştır. Tıpkı insanlar ve bitkiler gibi topraklar da onları farklı yapan özelliklere sahiptir. Hangi tür toprağa sahip olduğunuzu bilmek onun verimliliğini ve eksikliklerini belirlemenize yardımcı olur. Toprak birçok elementten meydana gelse de toprağınızın türünü bilmek ona göre bitki yetiştirme seçmenizi sağlayacaktır.
HİNT İNCİRİ
Hint inciri kaktüsgiller   familyasında  sınıflanan  Opuntia   cinsinin tipik bir türüdür. Türkçede bu kaktüs türü için frenk inciri, frenk yemişi, dikenli incir ya da halk ağzında kaynanadili adları kullanılmaktadır.
SICAKLIĞIN BİTKİ GELİŞİMİNE ETKİSİ
Her bitkinin istediği bir sıcaklık değeri vardır.
Meyve fidanları kaç yaşında meyve verir?
Yeni dikilen meyve fidanının ne zaman meyve vereceği en çok merak edilen sorudur.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.